+32 471 481 022 Maandag-Zaterdag, 9u - 20u
info@lerynd.com Contact via mail
3730, Hoeselt Limburg, België
Contact
toggle menu
+32 471 481 022 Maandag-Zaterdag, 9u - 20u
info@lerynd.com Contact via mail
3730, Hoeselt Limburg, België
Contact
toggle menu

Wat kunnen we voor u betekenen?

Lerynd heeft een sterk ontwikkelde expertise in volgende vakgebieden :

01.

Betoninjecties

Scheuren kunnen verzakkingen veroozaken rond het huis en omliggende straten. Wij raden dus aan om dit zo snel mogelijk te laten behandelen. Bij het injecteren wordt er onder hoge druk een Acryl gel of Polyurethaanhars in de voeg of scheur geïnjecteerd. Dit zal de scheur of holte volledig opvullen waardoor er geen water meer kan infiltreren.
02.

Kelderdichtingen

We maken de ruimte niet alleen waterdicht, het wordt ook mooi afgewerkt zodat je de ruimte terug optimaal kunt benutten. Oude buizen onder de grond worden op deze manier hersteld door de juiste voorbereidingen en een professionele werkwijze. Maar ook oude kelders met vochtige of zelfs natte muren worden weer tot een gezonde leefbare ruimte gerenoveerd.
03.

Groutinjecties

Door waterinfiltraties in omliggende buizen of wanden kunnen er soms holtes of zelfs verzakkingen ontstaan in de grond. Bij dit type injecties wordt er een grout in de holte gepompt om deze op te vullen en verzakkingen te voorkomen of de constructie te verstevigen.
04.

Consultancy

Door de jaren heen heeft Lerynd een sterke expertise ontwikkeld in vermelde vakgebieden. Wij zijn in staat om u op een goed onderbouwde en kennisvolle manier te adviseren en dusdanig tot een efficiënte oplossing te komen.

Contacteer ons vandaag nog!

Bij Lerynd zijn we steeds op zoek naar kwaliteitsvolle en langdurige samenwerkingen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons kijken hoe wij onze partnership kunnen lanceren!